Emgaz Construct
Consultanta → Proiectare → Executie → Verificare

Str. Armenis, nr. 2
Bucuresti

Servicii

Stai la casa, la bloc, sau esti reprezentantul asociatiei de proprietari? Cu siguranta e responsabilitatea ta sa te asiguri ca instalatiile de gaze sunt eficiente si nu pun viata nimanui in pericol. Este obligatia ta legala sa alegi instalatiile de calitate si rezistente in timp.

Servicii complete

Va putem ajuta cu intreg procesul - constatare, analiza, elaborare proiect, executie, punere in functiune.

Siguranta

Siguranta instalatiilor este principala noastra grija. Tot personalul nostru este acreditat ANRE si ISCIR.

Profesionisti

Multitudinea de proiecte ne recomanda. Atestatele si premiile optinute denota profesionalismul care ne caracterizeaza.

Pretul corect, servicii de exceptie!

Iata mai jos doar cateva dintre serviciile personalizate pe care ti le oferim. Trebuie doar sa ne suni si iti personalizam o oferta de pret in functie de nevoile tale.

Instalatii noi de utilizare a gazelor naturale

De acest serviciu pot beneficia toti consumatorii casnici sau industriali care doresc sa fie racordati la sistemul de distributie de gaze naturale al unui operator licentiat. Iti oferim o analiza initiala a lucrarii, proiectare, montare si, ulterior serviciul de verificare si revizie periodica a instalatiei.

Separarea consumului de gaze la blocuri cu instalatie comuna

Vrei sa ai controlul total asupra consumului tau de gaze? Acest serviciu este solutia ideala daca vrei sa monitorizezi si sa platesti doar cat consumi. Cei mai multi dintre clientii nostrii aleg cu incredere serviciul de separare al consumului de gaze naturale. Acest serviciu presupune racordarea gazului de la contorul comun la contorul individual.

Modificarea instalatiilor existente

Vrei modificari la instalatiile actuale de gaze din casa ta? Schimbi aragazul, centrala termica sau plita si vrei modificarea solutiei de alimentare? Te putem ajuta sa beneficiezi de cele mai bune preturi si servicii. Serviciile noastre sunt autorizate , iar echipa noastra iti sta la dispozitie!

Montaj senzor si electrovana

Printre cele mai importante masuri de preventie a scurgerilor de gaze sunt cele de detectie cu senzor . In cazul detectarii eventualelor pierderi de gaz in incapere, senzorul atentioneaza fonic si vizual si transmite un semnal electric care inchide electrovana, sistand furnizarea gazelor pe tronsonul protejat. Lucram doar cu cei mai de calitate astfel de senzori astfel incat, in cazul in care senzorul se activeaza sa fie strict de la detectia gazului natural si nu al oricarui alt miros.

Verificare tehnica si revizia tehnica periodica a instalatiilor de gaze naturale

O data la 2 ani este reglementat prin lege ca instalatiile de gaze naturale ale fiecarui consumator sa fie verificate de un personal autorizat. Noi iti putem oferi aceste servicii, atat individual ( pentru locuinta proprie) cat si pentru asociatia de proprietari. Pretul este unul extrem de atractiv, iar serviciile includ atat verificari tehnice cat si reviziile periodice care respecta toate normele si standardele legale prevazute de ANRE.

Instalatii termice si instalatii sanitare

Iti oferim complementar fata de serviciile noastre dedicate instalatiilor de gaze naturale si verificarea sau montarea de instalatii termice sau sanitare din casa ta. Daca doresti sa beneficiezi de o evaluare a necesarului termic si o propunere competitiva ca pret, trebuie doar sa ne contactezi!

Bransament utilitati - gaze, apa si canal

Imobilul dumneavoastra trebuie racordat la sistemul de distributie si aveti nevoie de bransament nou? Noi ne ocupam de tot!

Te-ai hotarat?

Care sunt etapele unei lucrari sau, ce pasi trebuie sa parcurgem impreuna? Timpul conteaza. Si timpul tau si timpul nostru. Din acest motiv dorim sa fim cat mai eficienti si sa economisim timp impreuna ajungand la cele mai bune rezultate. Citeste mai jos care sunt etapele de lucru intr-un proiect si ce pasi vom parcurge impreuna atunci cand iti oferim serviciile noastre.

Vizionare locatie si ofertare conform specificatiilor

Un inginer autorizat ANRE din echipa noastra iti va face o vizita pentru a stabili care sunt serviciile de care ai nevoie si pentru a-ti face o oferta personalizata de pret in functie de amploarea proiectului.

Obtinerea autorizatiilor necesare dupa caz

In functie de serviciul ales, colegii nostrii demareaza cu documentatia in vederea obtinerii autorizatiilor necesare.


Executia lucrarii si receptia tehnica

Odata ce toti pasii de mai sus au fost respectati, in functie de acordul dintre tine si echipa noastra, putem incepe lucrarea. Lucrarea este efectuata in cele mai sigure conditii si respectand toate normele in vigoare. La final, in urma catorva teste de siguranta, vom semna procesul verbal de receptie a lucrarilor.

Inceperea colaborarii, semnarea contractului

Odata ce am decis ca vom colabora si am semnat contractul, vom colecta actele necesare pentru obtinerea acordului de acces de la operatorul de gaz. In mod normal este vorba de actul de identitate sau actele de proprietate.

Realizarea proiectului tehnic si necesarului

Un proiectant autorizat ANRE din echipa noastra va incepe sa lucreze la proiectul tau tehnic. Realizarea proiectului tehnic trebuie sa fie de asemenea avizata de catre un verificator autorizat MLPTL.

Punerea in functiune a instalatiei

Impreuna cu delegatul distribuitorului de gaze pentru care ai optat, la o data stabilita de tine, vom monta contorul de gaze si vom realiza punerea in functiune a instalatiei. In acest moment proiectul este finalizat cu succes.