Stai la bloc, esti racordat la instalatia de utilizare de gaze naturale comuna?Te-ai intrebat vreodata cat de sigura este coloana de gaze naturale ce alimenteaza apartamentul dumneavoastra, de cand timp este ea acolo?

O sa incep prin a iti spune, ca orice lucru are o durata de viata, iar o teava neagra din otel are o durata de viata de pana la un maxim de 25 de ani. Incearca sa iti imaginezi pentru o secunda ce ar insemna  o eventuala scapare de gaze in apartamentul tau, acest lucru este inevitabil, avand in vedere starea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale comune din majoritatea blocurilor vechi. 

Avantajele sunt destul de clare, imagineaza-ti in primul rand ca, odata cu o instalatie de utilizare a gazelor naturale contorizata o sa poti plati fix cat consumi si nu cat consuma intreg imobilul si divizat la numarul de apartamente. De asemenea odata cu executarea si punerea in functiune a unei instalatii de utilizare gaze naturale, aceasta o sa prevada toate normele de siguranta in conformitate cu NTPEE 2018, iar tu si cei din jurul tau o sa fiti in siguranta deplina.